Соби и апартмани | Економи соба | Hotel ARKA Skopje
Hotel in Skopje - Hotel ARKA
en | mk | de

Економи соба

Економи соба

Класична соба со двоен кревет и големина од 18м2. Сите Економи соби во хотел Арка се удобни и нивната опременост ќе придонесе Вашиот престој да биде удобен.

Подобности:
• Индивидуална контрола на греење и ладење
• Бесплатен безжичен интернет пристап
• Контрола на осветлување од далечина
• Кабловска телевизија / Телевизор со рамен екран
• Сеф
• Мини бар
• Директна телефонска линија
• Електронски брави
• Фен
• Пешкири
• Бесплатен прибор за лична хигиена
• Влечки
• Дневна посета од собарка
• Секојдневна промена на постелнина
• Перење и хемиско чистење
• Услуга за будење
• Струја 220волти